ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

 
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
Μιχαλάκης Ανδρέας | Οικοδομικές Εργασίες Σαλαμίνα


Τα χρώματα σε έναν χώρο σίγουρα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, τόσο στην ψυχολογία μας, όσο και στο αισθητικό αποτέλεσμα. Ένας όμορφα βαμμένος χώρος με σωστό συνδυασμό χρωμάτων αναδεικνύεται και κρύβει τις όποιες δομικές του ατέλειες, ενώ το αντίθετο συμβαίνει όταν το σπίτι δεν είναι σωστά βαμμένο.

Εάν βαρεθήκατε το χρώμα του κτιρίου σας και θέλετε κάτι διαφορετικό ή εάν θέλετε απλά να φρεσκάρετε το κτίριό σας, η επιχείρηση μας “Μιχαλάκης Ανδρέας” η οποία βρίσκεται στην Σαλαμίνα, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στον χώρο των ελαιοχρωματισμών είναι σε θέση να σας προτείνει όμορφες και μοντέρνες ιδέες για το βάψιμο του κτιρίου σας αλλά και να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Χάρη στο έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο μας, καθώς και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό μας όπως σκαλωσιές κ.α., μπορούμε να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία κάθε εργασία ελαιοχρωματισμών ακόμα και σε ψηλά και δύσκολα κτίρια.

 

 
 
ΒΑΦΟΥΜΕ 
  Οικίες
  Εξοχικά
  Ξενοδοχεία
  Καταστήματα
  Εστιατόρια
  Καφετέριες κ.α.

 

 
 
Μπορούμε να βάψουμε από ένα δωμάτιο ή ένα ολόκληρη σπίτι έως μία μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα και είμαστε στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα ιδανικά χρώματα για το χώρο σας.

Παρακολουθούμε συνεχώς τις καινούργιες καινοτομίες και τάσεις στους ελαιοχρωματισμούς και τις τεχνοτροπίες, ώστε να μπορούμε να σας προτείνουμε πάντα φρέσκιες ιδέες και λύσεις για τον χώρο σας.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πάντα επώνυμα και ποιοτικά, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα.

 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμείτε να κάνετε στον χώρο σας και να σας δώσουμε τις δικές μας προτάσεις που θα μεταμορφώσουν το χώρο σας σε ένα καλαίσθητο και ζεστό περιβάλλον. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Σαλαμίνα.