ΧΤΙΣΙΜΑΤΑ - ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ

 
ΧΤΙΣΙΜΑΤΑ - ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ
Μιχαλάκης Ανδρέας | Οικοδομικές Εργασίες Σαλαμίνα


Αν ενδιαφέρεστε για χτισίματα, σοβατίσματα, ανακαινίσεις αλλά και κάθε είδους οικοδομικές εργασίες σε οικονομικές τιμές χωρίς όμως να επιβαρύνεται η ποιότητα, είμαστε οι κατάλληλοι άνθρωποι για να απευθυνθείτε.

Η επιχείρηση μας “Μιχαλάκης Ανδρέας” η οποία βρίσκεται στην Σαλαμίνα, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στις οικοδομικές εργασίες και τα εξειδικευμένα συνεργεία της, μπορεί να αναλάβει να χτίσει την οικία ή το εξοχικό των ονείρων σας αλλά και να ολοκληρώσει εργασίες ανακαίνισης σε όλη την Σαλαμίνα. 

Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό εργασιών σε όλη την Σαλαμίνα, έχουμε αποκτήσει όλη εκείνη την πείρα που χρειάζεται και μπορούμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε υπηρεσία μας ζητηθεί άμεσα και οικονομικά.

 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

οικοδομικές εργασίες για οποιοδήποτε χώρο, όπως κατοικίες, ξενοδοχεία, καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους κτλ. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:
 
  Μπετά
  Χτισίματα
  Σοβατίσματα
  Μερεμέτια
  Γκρεμίσματα

 

 
 
Κάθε οικοδομική εργασία που αναλαμβάνουμε ολοκληρώνεται αποκλειστικά από το έμπειρο προσωπικό μας βάση των προϋποθέσεων του κάθε έργου. Οι εργασίες μας γίνονται πάντα με ασφάλεια και με επαγγελματισμό, ενώ φροντίζουμε να τηρούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει από κοινού εξαρχής.

Με την πολυετή εμπειρία, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό που διαθέτουμε, παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση από όπου μας ζητηθεί στην Σαλαμίνα.

 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμείτε να κάνετε στον χώρο σας και να σας δώσουμε τις δικές μας προτάσεις που θα μεταμορφώσουν το χώρο σας σε ένα καλαίσθητο και ζεστό περιβάλλον. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Σαλαμίνα.