ΣΤΕΓΕΣ & ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ

 
ΣΤΕΓΕΣ & ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ
Μιχαλάκης Ανδρέας | Οικοδομικές Εργασίες Σαλαμίνα


Η στέγη είναι πολύ σημαντική για την συντήρηση κάθε κτιρίου και αυτό γιατί προστατεύει το κτίριο από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες όπως το χιόνι, τον αέρα, την βροχή αλλά και την ηλιακή ακτινοβολία. Όσον αφορά το αισθητικό κομμάτι, η στέγη είναι αυτή που δίνει και μία ξεχωριστή αρχιτεκτονική αισθητική στο κτίριο.

Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στον χώρο των οικοδομικών εργασιών, η επιχείρηση μας “Μιχαλάκης Ανδρέας” η οποία βρίσκεται στην Σαλαμίνα, κατασκευάζει ξύλινες στέγες και κεραμοσκεπές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Σαλαμίνα.

Το κεραμίδι είναι αδιαπέραστο από το νερό, έχει δυνατότητα αναπνοής ενώ είναι άκαυστο. Επίσης, παρουσιάζει αρκετά μεγάλη χωρητικότητα ακτινοβολίας και εξωτερικής θερμοκρασίας, αποτελώντας εδώ και αιώνες ένα παραδοσιακό τρόπο στέγασης.

 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕ

την κατασκευή κεραμοσκεπών με κεραμίδια παντός είδους:
 
  Γαλλικά
  Ρωμαϊκά
  Βυζαντινά
  Ασφαλτικά κ.α.

 

 
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την μελέτη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή ξύλινων στεγών και σοφιτών, μικρών αλλά και μεγάλων ανοιγμάτων.

Η μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, ο άψογος επαγγελματισμός, η τήρηση των προσυμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων και η ποιότητα των εργασιών μας αποτελούν όλους τους λόγους που μας αναδεικνύουν στην νούμερο ένα επιλογή σας.

 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμείτε να κάνετε στον χώρο σας και να σας δώσουμε τις δικές μας προτάσεις που θα μεταμορφώσουν το χώρο σας σε ένα καλαίσθητο και ζεστό περιβάλλον. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Σαλαμίνα.