ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ
Μιχαλάκης Ανδρέας | Οικοδομικές Εργασίες Σαλαμίνα


Τα πλακάκια τοποθετούνται σε πατώματα και τοίχους με σκοπό τη δημιουργία χώρων καθαρών, υγιεινών και με ιδιαίτερη αισθητική. Το εύκολο καθάρισμα, η λαμπερή επιφάνεια και η ατελείωτη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα καθιστούν τα πλακάκια την ιδανική και πρώτη λύση όταν πρόκειται για το μπάνιο και την κουζίνα. 

Η επιχείρηση μας “Μιχαλάκης Ανδρέας” η οποία βρίσκεται στην Σαλαμίνα, διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο των οικοδομικών εργασιών, αναλαμβάνει την τοποθέτηση πλακιδίων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη τη Σαλαμίνα, παρέχοντας ένα μοναδικό και ανθεκτικό αποτέλεσμα, χωρίς κακοτεχνίες και βιαστικές εργασίες.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να πραγματοποιήσει κάθε μερεμέτι που σχετίζεται με την τοποθέτηση των πλακιδίων στον χώρο σας καθώς και το ξήλωμα τον παλιών πλακιδίων, το οποίο πραγματοποιείται σχολαστικά.

 

 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΕ: 

  Κουζίνες
  Μπάνια
  Μπαλκόνια
  Βεράντες
  Σαλόνια
  Υπνοδωμάτια
  Πισίνες

 

 
 
Μπορούμε να αναλάβουμε από την πιο απλή τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου και τοίχου ως τις ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτητικές τοποθετήσεις πλακιδίων έχοντας πάντα ως βασικό μας μέλημα τη συνέπεια και το άριστο αποτέλεσμα, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν στο μέλλον προβλήματα από κακοτεχνίες.

Προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε, χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά για την τοποθέτηση των πλακιδίων και δίνουμε έμφαση στην λεπτομέρεια για το καλύτερο ποιοτικό και αισθητικά αποτέλεσμα.

 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμείτε να κάνετε στον χώρο σας και να σας δώσουμε τις δικές μας προτάσεις που θα μεταμορφώσουν το χώρο σας σε ένα καλαίσθητο και ζεστό περιβάλλον. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Σαλαμίνα.