ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Οικοδομικές Εργασίες Σαλαμίνα - Χτισίματα, Ελαιοχρωματισμοί, Τοποθετήσεις πλακιδίων & Κεραμοσκεπές Σαλαμίνα


Η επιχείρηση μας “Μιχαλάκης Ανδρέας” η οποία βρίσκεται στην Σαλαμίνα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 30 χρόνια με οικοδομικές εργασίες παντός είδους, προσφέροντας όλα αυτά τα χρόνια υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτοντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία καθώς και ένα υπεύθυνο συνεργείο που αποτελείται από έμπειρους ανθρώπους στο χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας κάθε είδους οικοδομικές.

Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε ελαιοχρωματισμούς, σοβατίσματα, χτισίματα, μερεμέτια, τοποθέτηση πλακιδίων, κεραμοσκεπές αλλά και ολοκληρωμένες ανακαινίσεις οικιών, εξοχικών και επαγγελματικών χώρων σε όλη την Σαλαμίνα.

 

 
Με μεράκι

φαντασία και υπευθυνότητα, μπορούμε να χτίσουμε τα όνειρα σας και να υλοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Για οποιαδήποτε εργασία και να θέλετε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε μοναδικές και οικονομικές λύσεις. Λύσεις και προτάσεις που θα αναδείξουν και θα ανανεώσουν τον χώρο σας αλλά και θα εναρμονίζονται πλήρως με το δικό σας προσωπικό στιλ.

Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη τη Σαλαμίνα, αλλά και χάρη στην συνέπεια και τον επαγγελματισμό μας, έχουμε καταφέρει να αποτελούμε την πρώτη επιλογή για όλες τις οικοδομικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε. 

 

 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμείτε να κάνετε στον χώρο σας και να σας δώσουμε τις δικές μας προτάσεις που θα μεταμορφώσουν το χώρο σας σε ένα καλαίσθητο και ζεστό περιβάλλον. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Σαλαμίνα.